BEACH VOLLEY

Kesän 2019 yleisömäärältään suurin Suomessa järjestettävä beach volley -tapahtuma pelataan jälleen
Kuopiossa. Sunsets beach volley -turnaus pelataan kaksipäiväisenä, perjantaina ja lauantaina sataman alueella. Kansainvälisessä kutsuturnauksessa 6 joukkuetta kilpailee sekä miesten että naisten sarjassa. Tarkempi aikataulu ja joukkueet julkaistaan ennen tapahtumaa. 

An international invitational tournament Kuopio Sunsets beach takes place from August 2-3, 2019 at Kuopio passenger harbour. There will be six teams competing in men’s and women’s tournaments, respectively. Detailed competition schedule and further information on the tournament shall be provided before the tournament.

 

Lisätietoa: lasse.maijala@gmail.com

FIRMABEACH

 

Firma Beachvolley -turnaus järjestään jälleen Sunsets Kuopio -tapahtuman yhteydessä. Turnaus pelataan torstaina 1.8.2019. Peliareenana Sunsets Kuopio PÄÄKENTTÄ Kuopion Satamatorilla. Käytössä hulppeat VIP-tilat poreammeineen! Pelit pelataan 3-henkisin joukkuein, helpotetuin säännöin. Erien pituudet ja pelattava määrä otteluissa muokataan osallistuvien joukkueiden määrästä riippuen sopivaksi.
 

Ilmoittautuminen alkaa kevään aikana.

SAMI HEDBERG – PULLUKKA RUN

 

Pullukka Run on Sami Hedbergin viihteellinen liikuntakonsepti, jonka tarkoitus on madaltaa kynnystä liikkumiseen. Ensimmäistä kertaa Pullukka Run on nyt kaikille ilmainen. Kuopion Pullukka Run järjestetään Väinölänniemellä lauantaina 3.8.2019 klo 9.00-17.00. Reitti kulkee lenkin Haapaniemellä ja takaisin Väinölänniemelle. Yhden kierroksen pituus on 5km, jonka voi halutessaan kiertää useampaan kertaan.

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Stand Up Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Ilmoittautuminen Pullukka Runiin ja liput iltajuhlaan osoitteesta www.pullukka.com

KATUSÄHLY

 

Huippuhauska katusähly turnaus tulee jälleen! Jo perinteiseksi osaksi Sunsets Kuopio -tapahtumaa muodostunut katusählyturnaus pelataan lauantaina 3.8 satamassa ravintola Albatrossin edustalla. Turnaus pelataan 3 vs. 3 pelimuodossa. Kentän koko on n. 20×10 metriä, ja peliaika on 12min/ottelu. Turnaus on avoin kaikille. Mukana turnauksessa on arviolta 50 joukkuetta ja 250 pelaajaa. Järjestäjänä toimii Salibandyseura Welhot. Kerää porukkasi kasaan ja tule mukaan takuuvarmasti hyvän tuuliseen turnaukseen!

Ilmoittautuminen alkaa kevään aikana.

KATUKORIS

 

Huomio, kulmien tykeimmät koriskingit ja -kissat! Nyt on aika vetää tossut jalkaan ja ryhtyä treenaamaan heittokättä kuntoon Sunsets Kuopio Street Basketball -turnausta varten. Kesän aurinkoisin pelitapahtuma otellaan lauantaina 3.8.2019 Kuopion Satamatorin parkkipaikalla. Aamupäivällä pelaavat juniorit ja iltapäivällä on omat sarjat miehille, naisille ja firmoille. Ottelut pelataan yhteen koriin 3 vs 3 pelinä. Yhdessä joukkueessa saa olla 3-5 pelaajaa.

Sunsets Kuopio -tapahtuman katukoristurnauksen järjestämisestä vastaa koripalloseura Linkki ry. Tervetuloa pelaamaan!

FRESSI OPEN -TENNISTURNAUS

Tänä kesänä on mahdollista seurata jännittäviä tennisotteluita muualtakin kuin television äärestä. Puijo Tennis Team järjestää FRESSI Open -tennisturnauksen 2.‒4.8.2019 Suomen kauneimmilla tenniskentillä Väinölänniemellä. FRESSI Open on virallinen Suomen Tennisliiton kilpailu. Luvassa on tapahtumia täynnä olevia tennisotteluita, joista vauhtia ei puutu. Tule kannustamaan kotikylämme pelureita!

Kilpailuja edeltävänä päivänä torstaina 1.8. järjestämme kolme ilmaista, tunnin mittaista harjoitusta tenniksestä kiinnostuneille pelaajille klo 18–21 Väinölänniemen kentillä. 

Aiempaa lajikokemusta tenniksestä ei vaadita. Vain nopeimmat mahtuvat mukaan, joten muistathan varata paikkasi! Ilmoittautumiset lajikokeiluun 28.7. mennessä: Puijo Tennis Teamin päävalmentaja Mika-Matti Töyry

miku@puijotennisteam.fi, puh. 050 567 4262

www.puijotennisteam.fi 

BEACH SULIKSEN SM

 

Nyt Suomen valioluokan sulkapalloilijat ottavat toisistaan mittaa hiekalla. Badminton World Federation lanseeraa toukokuussa uuden virallisen ulkosulkapallopelin ja lajin ensimmäiset viralliset SM-kilpailut käydään Sunsets Beach –tapahtumassa Kuopiossa. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita Suomen huippupelaajien tähdittämänä. Järjestäjänä toimii Savon Sulka Ry.

Yhteyshenkilöt:

Ulla Santti ulla.santti@savonia.fi

Antti Rajasärkkä antti.rajasarkka@gmail.com

KUOPION VAHVIN

Kuka on Kuopion vahvin vuonna 2019?

Kilpailijat suorittavat miesten ja naisten sarjoissa viisi haastavaa voimaa vaativaa lajia. Päivän päätteeksi, joku kruunataan Kuopion Vahvimmaksi. Naiset kamppailevat Kuopion vahvimman -tittelistä perjantaina 2.8. Miehet puolestaan ottavat toisistaan mittaa lauantaina 3.8. Kilpailut käydään satamatorilla. 

Näytöslajeina kilpailun ohessa saadaan hämmästellä otevoimakilpailua, Atlas-kivien nostoa sekä hätkähdyttävää rekanvetoa. Näitä suorituksia kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle!

LIAANIHYPYN SM

 

Liaanihyppy on hauska ja mukaansatempaava liikuntamuoto, joka kehittää monipuolisesti hyppääjän liikunnallisia ominaisuuksia. Liaanihypyssä voit kokea, miltä tuntuu kohota korkeuksiin liaaniköyden avulla. Samalla pääset testaamaan omia rajojasi haastavalla ja hieman rohkeuttakin vaativalla tavalla!

Liaanihyppyä pääsee harjoittelemaan hyppypaikalla satamatorilla torstain ja perjantain ajan. Suomenmestaruudet ratkotaan lauantaina 3.8.2019. Kilpailussa omat on, yleisten sarjojen ohella, omat sarjat lapsille, nuorille ja senioreille. Järjestäjänä toimii Pole Vault Team Sawo ry.

 
 

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

 

Sunset Balooza laittaa kilpailijoiden fyysisen kunnon todelliseen testiin Suomessa ainutkertaisessa sekaparikilpailussa. Kilpailu käydään satamatorilla launataina 3.8.2019. Toiminnallisen harjoittelun kilpailussa nähdään tänä kesänä parikilpailu, jossa sekaparit ottavat mittaa toisistaan. Kilpailu on matalan kynnyksen kilpailu. Kisassa ei nähdä muscle up, snatch, tuplanaru hyppyjä tai maksimi nostoja. Kilpailun järjestää Sunset tl Oy. 

Nappaa treenikaverisi mukaan, ja vastatkaa Sunset Baloozan asettamaan haasteeseen!

Ilmoittautuminen aulkaa kevään aikana.

SUP POLO

 

Tänä kesänä SUP Polo -turnaus tuo uuden mielenkiintoisen lisäyksen Sunsets Kuopion lajikattaukseen. 2.-3.8.2019 pelattavassa SUP Polo haasteturnauksessa Kuopio haastaa Espoon ja Oulun joukkueet tässä hauskassa pallopelissä. Vauhdikas laji pelataan ilmatäytteisillä SUP laudoilla rajatun kentän sisällä. Pelit pelataan 3 vs. 3 pelimuodossa. Alkueräpelit nähdään perjantaina ja finaalit pelataan lauantaina satama-altaalla ravintola Albatrossin edustalla. Turnauksessa Seikkailukeskus ohjeistaa pelaajat lajin sääntöihin.

 

KUOPIO VENEILEE

Kuopio Veneilee Hotelli Scandicin rannassa 2.-3.8.2019

Kuopio Veneilee -tapahtuma on Kuopion Pursiseuran järjestämä uiva venenäyttely. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kävijät pääsevät tutustumaan markkinoiden uusimpiin venemalleihin ja erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin. Esittelyssä olevia veneitä on myös mahdollista koeajaa. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 12-18 ja lauantaina klo 10-16. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lisätietoja: Jani Kelo, 040 760 3446, kuops@kuopionpursiseura.fi,
www.kuopioveneilee.fi

 

LELUKAUPPA PARTASEN LASTENMAAILMA

 

Lelukauppa Partasen Lastenmaailma tarjoaa tekemistä satamatorilla perheen pienimmille! Lastenmaailmassa mukana mm. Brio event, saippuakuplia ja Aquabeads askartelua. Lapset pääsevät temmeltämään myös vauhdikkaaseen pomppulinnamaailmaan sekä metsästämään aarteista labyrintistä. Lastenmaailma on satamatorin nurmikentällä torstaista lauantaihin klo 10-17. Tervetuloa mukaan!

www.lelupartanen.fi

SUNSETS STREET FOOD

Old El Paso Tortilla Food Truck

Elokuun kuumuudessa, lämpötilan lähennellessä hellelukemia maistuvat Väli-Amerikan helmen, Meksikon maut! Autenttiset, tuliset ja raikkaat maut Mexico Cityn parhaiden taquerioiden tapaan löydät Old El Paso Tortilla Food Truckista. Valitse tortillaasi täytteeksi chilillä ja paprikalla siivitetty mausteinen porsas tai pavuilla ja kaktuksella höystetty pehmeän tuhti vege ja jaa ystäviesi kesken jaettava nacholautasemme. Päästä Meksikon maut osaksi parasta kesäkokemustasi auringon laskiessa Kuopio Sunsetsissä!

American Burger Food Truck

American Burger Food Truck tarjoilee Kuopio Sunsetsissä aidot amerikkalaiset burgerit! Ison maailman malliin ja suureen nälkään on tarjolla kattava valikoima parhaimpaan jenkkityyliin valmistettuja burgereita. Perinteiseen tapaan etelävaltioiden tyyliin laitettua BBQ Bacon Burgeria tai New Yorkin uusimpien trendien mukaan kehitetty Veggie Burger! You name it, we have it!

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Kariniemi on the road! Kariniemen kotitiloilta Kuopioon kaahaa Kariniemen oma Kanavaanari Food Truck! Aina 100% kotimaisesta siipikarjasta valmistetut herkkumme auttavat niin pieneen herkutteluhimoon kuin suurempaankin nälkään! Kanavaanari tarjoilee niin raikkaat kanasalaatit kuin maukkaat burgeritkin sekä makuhermoja kutkuttavat ja kotkottavat dippilautasemme talon omien kastikkeiden kera. Tervetuloa nauttimaan kotimaisesta laadusta!

Festarigrilli

Perinteisten grilliherkkujen ystäviä hemmottellee Festarigrilli! Savolaisille tapahtumavieraille maistuvat voissa paistetut muikut, mahtavat makkaraperunat, tuhdit kebabit ja kanalautaset. Tuhdit ja maistuvat festariklassikot tarjoilee jo yli 15 vuoden kokemuksella perinteikäs Festarigrilli!

Kafferosteriet Löfbergs Street Cafe

Kafferosteriet Löfbergs tarjoilee Kuopio Sunsetsissä yli sadan vuoden kokemuksella tummaksi paahdettua kahvia, pienleipomon herkkuja sekä eurooppalaista katukahvilatunnelmaa. Rauhoitu hetki Sunsetsin vilinän ja hälinän keskellä, nauttimalla kupista kahvia hyvien ystävien kanssa.