BEACH VOLLEY

Kesän 2021 yleisömäärältään suurin Suomessa järjestettävä beach volley -tapahtuma pelataan jälleen
Kuopiossa. Sunsets beach volley -turnaus pelataan kaksipäiväisenä, perjantaina ja lauantaina sataman alueella. Kansainvälisessä kutsuturnauksessa 4 joukkuetta kilpailee sekä miesten että naisten sarjassa. Tarkempi aikataulu ja joukkueet julkaistaan ennen tapahtumaa. 

An international invitational tournament Kuopio Sunsets beach takes place from August 6-7, 2021 at Kuopio passenger harbour. There will be four teams competing in men’s and women’s tournaments, respectively. Detailed competition schedule and further information on the tournament shall be provided before the tournament.

 

 

FIRMABEACH

 

Beach Volley -firmaturnaus järjestään jälleen Sunsets Kuopio -tapahtuman yhteydessä. Turnaus pelataan perjantaina 6.8.2021.
 
Ilmoittautuminen Puijo Wolley, Jukka Lehtonen, 0447120992

HYVÄN OLON KYLÄ

Uutena osana Sunsets Kuopiota vuonna 2021 nähdään Hyvän Olon Kylä!

BeneStatera!® -Hyvän Olon Kylä tarjoaa mieltä ja kehoa rentouttavaa tekemistä koko perheelle. Kylästä löydät monipuolisia palveluja hyvinvointiisi, iloksi ja inspiraation lähteeksi; kehohoitoja, valmennusta, tietoiskuja, miniluentoja ja stressinhallintaa muutamia mainitaksemme. Yksilötasolla tavaramerkkimme Bene Statera! ® Hyvän Olon Tasapaino kattaa asiakassegmentit eri ikäkausina vauvasta senioreihin, urheilijat sekä eläimistä koirat.

Ystävällisin terveisin,

Tarja Tirkkonen
BeneOne Oy/ Tarja Tirkkonen Concept
KUOPION PORTTI
Puutarhakatu 9 B
70300 Kuopio
050 4650509

Bene Statera!® -Hyvän Olon Tasapainossa
www.benestatera.fi

 

 

BEACH PESIS

 

Väinölänniemen uimarannalla roiskuu, kun lauantaina 7.8.2021 beach pesis pyörähtää käyntiin!
Klo 12-16 kaikille avoin urheilumahdollisuus tapahtumarastin muodosssa. Ei etukäteisilmoittautumista vaan tule paikalle tällä aikavälillä. Et tarvitse mukaasi mitään muuta kuin urheilullisen pukeutumisen, mutta kannattaa huomioida, että kastuminen on mahdollista. Kaiken muun tarvittavan välineistön tarjoavat järjestäjät

 

3×3 KORIS

Huomio, kulmien tykeimmät koriskunkut ja -kuningattaret! Nyt on aika treenata heittokättä kuntoon Sunsets Kuopio 3x 3 SM-osakilpailua varten. Kesän aurinkoisin koristapahtuma pelataan lauantaina 7.8. satamatorin parkkipaikalla. Joukkueessa pelaa 3-4 pelaajaa.

Pelataan iltapäivällä SM-osakilpailusarjat miehille ja naisille ja aamupäivällä pelataan junioreiden U 16 ja miesten kuntosarjan ottelut.

https://www.basket.fi/3×3/mita-on-3×3/saannot/

3×3 koriksen SM-osakilpailun järjestää Suomen koripalloliitto koripalloseuran Linkin kanssa.

Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lisenssiä:
Lisenssin voi lunastaa 1.6. alkaen 3×3 SM-kiertuetta varten Koripalloliiton lisenssikaupasta. Lisenssi on voimassa 31.5.2022 saakka. Lisenssin voi oston yhteydessä rekisteröidä valitsemansa seuran listoille tai vaihtoehtoisesti voi seuraksi valita 3×3 (löytyy listan alkuosasta).

Ilmoittautuminen:
https://play.fiba3x3.com/events/6b9b9bca-e5e7-4651-976b-3c91092128ba

linkki otteluohjelmiin:
https://play.fiba3x3.com/events/6b9b9bca-e5e7-4651-976b-3c91092128ba/schedule

FRESSI OPEN -TENNISTURNAUS

Tänä kesänä on mahdollista seurata jännittäviä tennisotteluita muualtakin kuin television äärestä. Puijo Tennis Team järjestää FRESSI Open -tennisturnauksen 6.‒8.8.2021 Suomen kauneimmilla tenniskentillä Väinölänniemellä. FRESSI Open on virallinen Suomen Tennisliiton kilpailu. Luvassa on tapahtumia täynnä olevia tennisotteluita, joista ei vauhtia puutu. Tule kannustamaan kotikylämme pelureita! Tarkemmat kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisässä.fi

Puijo Tennis Team järjestää myös ilmaisen lajikokeilun tenniksen parissa 5.8.21 torstaina Väinölänniemen tenniskentillä. Aiempaa kokemusta tenniksestä ei vaadita. Vain nopeimmat mahtuvat mukaan, joten muistathan varata paikkasi! Ilmoittautumiset lajikokeiluun 30.7.21 mennessä: 

Puijo Tennis Teamin päävalmentaja Danil Gavrilyuk

danil@puijotennisteam.fi, puh. 046 8441609

www.puijotennisteam.fi 

AIR BADMINTON

 

Nyt Suomen valioluokan sulkapalloilijat ottavat toisistaan mittaa hiekalla. Järjestettävä turnaus on Badminton World Federationin testi-turnaus, jonka on tarkoitus kehittää lajia entisestään. Luvassa on siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita Suomen huippupelaajien tähdittämänä. Järjestäjänä toimii Savon Sulka Ry.

AirBadminton Club Championshipsissä peliformaatti on seuraava:

  • miesten nelinpeli
  • naisten nelinpeli
  • sekanelinpeli
  • kuusinpeli niin, että 2 miestä ja 1 nainen
  • kuusinpeli niin, että 2 naista ja 1 mies

Yhteyshenkilöt:

Ulla Santti ulla.santti@savonia.fi

Antti Rajasärkkä antti.rajasarkka@gmail.com

PADELTURNAUS

Padel Sawo järjestää padelturnauksen 6.–8.8. Vänärin ulkokentillä sekä Kuopion Mailapelikeskuksen sisäkentillä. Turnauksessa on sarjoja kansallisen tason kilpapelaajista aina harrastelijoihin. Ilmoittautuminen aukeaa 1.6. alkaen www.rankedin.com palvelussa. Miesten ja naisten kilpasarjaan parit valitaan tason mukaan ja muihin sarjoihin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea!

 

LIAANIHYPYN SM-KISAT

 

Liaanihyppy on hauska ja mukaansatempaava liikuntamuoto, joka kehittää monipuolisesti hyppääjän liikunnallisia ominaisuuksia. Liaanihypyssä voit kokea, miltä tuntuu kohota korkeuksiin liaaniköyden avulla. Samalla pääset testaamaan omia rajojasi haastavalla ja hieman rohkeuttakin vaativalla tavalla!

Liaanihyppyä pääsee harjoittelemaan hyppypaikalla satamatorilla perjantaina. Lauantaina ratkotaan suomenmestaruudet. Kilpailussa on yleisten sarjojen ohella, omat sarjat lapsille, nuorille ja senioreille. Järjestäjänä toimii Pole Vault Team Sawo ry.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ! 

 

FRISBEEGOLF

Väinölänniemelle rakentuu 7-väyläinen frisbeegolf-rata, jossa pääsevät kaikki lajista kiinnostuneet testaamaan kuka läpäisee kierroksen mahdollisimman vähillä heitoilla. 

Lisätietoja tapahtumasta: Janne Mönkkönen, Vuorelan Veikot

https://discgolfmetrix.com/1808467&view=info?fbclid=IwAR2legRXlBhvhqGg0q4KjjJmH4lpaQKAGP5TcCi4GLn_XHggLHefYeJoEa8

BENJIHYPPY

 

Totuttuun tapaan taivaalle päästään nousemaan ja sieltä tulemaan alas benjiköyden varassa.

 

LELUKAUPPA PARTASEN LASTENMAAILMA

 

Lelukauppa Partasen Lastenmaailma tarjoaa tekemistä satamatorilla perheen pienimmille! Lastenmaailmassa mukana Brio event, Plasto hiekkalaatikko, keppihevosrata, tatuointeja sekä suuri aarrejahti! Kaiken kruunaa pomppulinnamaailma jossa paljon pomppulinnoja monen ikäiselle. Lastenmaailma sijaitsee satamatorin nurmikentällä. Tervetuloa mukaan!

Lastenmaailma avoinna:
Perjantaina 10:00 – 20:00
Lauantaina 10:00 – 20:00

www.lelupartanen.fi

SUNSETS STREET FOOD

Suomen suurin urheilun ja viihteen tapahtumaa Sunsets järjestetään jälleen Kuopiossa, joten parhaista parhaimmat pop up -keittiöt ja food truckit ovat paikalla. Tapahtuma-alueella rakentuu oma ruokakylä, josta jokainen urheilija, penkkiurheilija ja juhlija löytää suosikkinsa! Tapahtuma-alueelta tarjolla perinteistä festariruokaa the(G)rillin tarjoamana sekä kansainväliset ruokatuulahdukset Street Pitas -Food Truckista sekä täyttävimmät burgerit mehukkaan lihaisina Poppamiehen Burger Beastista sekä tietenkin fressit kanasetit Kariniemen Kanavaanarista.

Sunsets in Vip-vieraita ei ole unohdettu, sillä heille on loihdittu oma exclusiivinen menu.

Kanavaanari -Food Truck

Kariniemen kotitilojen oma katuruokarekka matkaa Kuopioon tuodakseen 100 % kotimaiset kanaherkut Sunset in vieraiden saataville! Kanavaanarissa valmistuu hetkessä raikkaita salaatteja ja ruokaisia kanaburgereita. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckkimme tarjoilee kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa! 

(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Poppamiehen Burger Beast -Food Truck

MMMMMRRR!!! Tiukkaakin tiukempi Poppamiehen Burgerpeto tuo festareiden hoteimmat, BBQ-kastikkeilla höystetyt artesaaniburgerit Kuopioon. Burger Beastin listalta löytyy mm. Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. Kaikki burgerimme ovat valmistettu vain parhaista raaka-aineista käyttäen maukasta Black Angus härkäpihviä tai käsintehtyä 100 % vegaanista falafel-pihviä, pienleipomon briossia kruunattuna maan parhailla Poppamiehen BBQ-kastikkeilla. Meidän burgeripetomme taltuttaa ärjynkin mahan murinan!

 (Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

 The (G)rilli

Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Yli 15 vuoden kokemuksella syntyvät kesän kuumimmat, takuuvarmat grilliherkut. Sunsets Kuopion menusta löytyy legendaariset makkaraperunat, kebab- ja kanasettejä sekä maistuvia Kuusamon muikkuja. Ateriat viimeistellään perinteisten lisukkeiden lisäksi vielä talon omilla kastikkeilla ja hyvällä seuralla, tietenkin! 

(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Street Pitas -Food Truck

Aitoa katuruokaa eteläisestä Euroopasta! Välimeren suunnalta makumaailmansa ammentava Street Food – food truck kurvaa Kuopion Väinölänniemeen tarjotakseen maistuvia pitoja niin urheilun kun viihteen ystäville. Pienleipomon ihana pitaleipä täytettynä Black Angus Kebabilla, kanakebabilla tai käsintehdyillä falafeleilla. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet maistuvat niin tuoreille, että Välimerellinen tuulahdus saattaa osua sinuunkin. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös salaatteja raikastamaan päivääsi!

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)