Majoitus

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopion kauneus hehkuu tähtinä niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä – Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Majoitustarjous Sunsets Kuopio tapahtumaan  2020
Hinnat alkaen:
yhden hengen huone 145€/vrk
kahden hengen huone 165€/vrk

Majoitus sisältää runsaan aamiaisen, asiakassaunan sekä mahdollisuuden kuntosalin käyttöön. Varaukset tehtävissä osoitteessa www.sokoshotels.fi. Käytä varauksen yhteydessä varauskoodia BSUNSET.

Huoneet varattavissa tarjoushintaan 14.7.2020 saakka. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus. Meillä voit vaihtaa vapaalle ja nauttia olostasi hyvän viihteen sekä erinomaisen ruoan parissa. Hemmottele itseäsi Hoitokylpylä Harmoniassa tai hyppää uimaan kylpyläämme. Monipuoliset palvelumme takaavat sinulle hyvän olon. Rentoudut sitten yksin, kaksin, koko perheen tai isomman porukan kanssa, löydät meiltä myös sopivan huoneen ja mukavan sängyn. Hotellihuoneemme ovat ilmastoituja ja sopivat myös liikuntarajoitteisille.
 
Hotellihuoneiden hinnat:
Kahden hengen huone: 135€ / hlö 
Yhden hengen huone: 105€ / yö
 
Varaukset
 044 7476 560