Majoitus

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopion kauneus hehkuu tähtinä niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä – Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Majoitustarjous Sunsets tapahtumaan 31.7.-4.8.2019
Hinnat alkaen:
yhden hengen huone 90€/vrk
kahden hengen huone 110€/vrk

Majoitus sisältää runsaan aamiaisen, asiakassaunan sekä mahdollisuuden kuntosalin käyttöön. Varaukset tehtävissä osoitteessa www.sokoshotels.fi. Käytä varauksen yhteydessä varauskoodia BSUNSETS19. Huoneet varattavissa tarjoushintaan 15.7.2019 saakka. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus. Meillä voit vaihtaa vapaalle ja nauttia olostasi hyvän viihteen sekä erinomaisen ruoan parissa. Hemmottele itseäsi Hoitokylpylä Harmoniassa tai hyppää uimaan kylpyläämme. Monipuoliset palvelumme takaavat sinulle hyvän olon. Rentoudut sitten yksin, kaksin, koko perheen tai isomman porukan kanssa, löydät meiltä myös sopivan huoneen ja mukavan sängyn. Hotellihuoneemme ovat ilmastoituja ja sopivat myös liikuntarajoitteisille.
 
Hotellihuoneiden hinnat:
Kahden hengen huone: 61€ / hlö / yö
Yhden hengen huone: 90€ / yö
 
Varaukset
044 747 0691